Сряда, 05 Август 2020

Конкуренти искали да потрошат ръцете на Пиронкова

Печат Е-мейл
08 Ноември 2010

Цветана ПиронковаИма хора, успехите на които се зловидят на конкурентите дотолкова, че те ги отстраняват най-безцеремонно от пътя си. Други се прославят безпроблемно и никой не им завижда. Въпрос на съдба.

Но тя е лоша само към истински талантливите, които са опасни за протежираните и тези, които побеждават на магия, по силата на сляпата случайност, пише razk-ritia.com.

Пример за пъклени планове за смазване на конкуренцията дал Бог в България. Конкретно в спорта те са най-малкото два. Единият вече е осъществен и той е с адресат Сесил Каратанчева. Досега изгряващото навремето 14-годишно чудо на женския тенис щеше да е звезда от мащаба на Шарапова, и дори Винъс. На родна почва обаче овреме й бяха орязани крилете. Набъркаха я в скандали, оставиха я без морална и материална подкрепа. След тази тотална дискредитация, наложи се Сесил да играе за чужда страна. Не зачетоха и това й право и сега я хулят.

Друга опасно талантлива личност надушиха конкуренти вампири и в аванс излиза зловеща мълва, че й готвят физически погром. Цветана Пиронкова е ярка и многообещаваща звезда в тениса. Момичето е алтруист и мисли дори за българския спорт като цяло, като се кани да създава тенис академия в родния си Пловдив.

Подхванаха я с компромати за фамилни раздори, а сега й готвят жестока физическа разправа. Това гласял таен план за съсипване кариерата на златната ни тенисистка.Загрижени, близки до звездата от "Уимбълдън", разкриват коварството пред вестник "Папарак". Целта им е да се стресне обществото и органите и да покажат воля за отпор на този род злодеяния.

Според информацията, споделена от загрижените роднини и приятели на Цвети, нейни конкуренти искали да съсипят кариерата й завинаги и затова обмисляли варианта биячи да потрошат ръцете на тенисистката. Щели да инсценират хулиганско нападение с цел грабеж, при което ръцете на тенисистката щели да бъдат счупени с бухалки или чук.

Изглежда близките на най-добрата ни тенисистка вземат напълно сериозно тази кошмарна възможност, защото й уреждат охрана по време на пребиваването й в родината. Дори се предвижда тя да е въоръжена, за да е гарантирана напълно сигурността на момичето.

Прочита: 3817

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.