Вторник, 26 Януари 2021

Врагове готвят допинг скандал на Цветана Пиронкова

Печат Е-мейл
05 Юли 2010

Цветана ПиронковаРадостта около невероятната победа на българската тенисистка Цветана Пиронкова ще бъде помрачена, ако са верни слуховете за готвен допинг скандал с нея. Според пъклен план, нейни неприятели се канели да сложат в напитката на спортистката вещество, което да реагира положително на задължителните допинг тестове.

Това на практика целяло тотално да срине кариерата й. Информацията излезе от близки на Пиронкова тук, в България, които гарантират за нейната достоверност.

"Типично по български - от завист и злоба искат да опорочат един истински талант", казва през сълзи първа братовчедка на звездата.

Странен факт, е че информаторите отказаха да дадат повече подробности. Не споменаха нито имената на заговорниците, нито подробности от ситуацията. Това за нас не е нормално.

Подозираме, че може би става въпрос за неслучайни хора и настояваме за яснота по случая.

източник: Папарак

Прочита: 2770

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.