Понеделник, 01 Юни 2020

Майката на Румяна Желева влезе в болница

Печат Е-мейл
19 Януари 2010

Румяна ЖелеваАтаките срещу Румяна Желева са дошли в повече на майка й. Миналата седмица жената е приета в болница заради черната кампания срещу дъщеря й.

"Майката на Руми е с тежка болест. След като върху нея се изля тази помия, състоянието й се влоши и я приеха по спешност в болницата. Баща й също е зле. Психическият тормоз срещу нашето семейство е голям", разказа мъжът на Румяна Красимир Желев

източник: Контра

Прочита: 2866

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.