Понеделник, 01 Юни 2020

Иван Костов ослепява?

Печат Е-мейл
08 Януари 2010
Иван КостовОт седмици насам депутати от ДСБ шушукат тревожната вест, че лидерът им Иван Костов ослепява. Преди около месец сложен проблем, свързан с очен нерв, извадил едното му око извън строя, а дни след това са се появили проблеми и с другото. Проблемът бил породен от пренатоварване и стрес. Обезпокоен за здравето си, Командира веднага след Нова година щял да се подложи на очна операция в чужбина, съобщи kliuki.net. За целта той вече депозирал искане за платен отпуск от парламента, връчен лично на Цецка Цачева, и събирал сили за сложната интервенция.
За целта направил кадрови промени в структурата на ДСБ, докато отсъства, ангажирайки най-приближените си със задачите, които той трябвало да свърши. По всяка вероятност, докато го няма, неговата колежка Екатерина Михайлова ще го замества.
Прочита: 2309

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.