Неделя, 23 Февруари 2020

Станишев ще гледа чуждо дете

Печат Е-мейл
22 Декември 2009

Сергей СтанишевАмбициозната кюстендилска красавица Ирена Борисова наистина е бременна, но не от Серго

31-годишната секретарка на бившия премиер и официална негова приятелка в живота е бременна в третия месец, разкриха миналата седмица видни столични ВИП клюкари. Този на пръв поглед радостен факт, за съжаление, не ощастливил половинката на Ирена.

Станишката, който по думите на негови близки, се съмнява в бащинството си, не реагирал никак подобаващо на новината. Какви точно са доводите на Станишев, за да породят съмнение по щастливия повод никой не назова, но в един такъв процес човек може доста бързо да се досети. Случката драстично повлияла в отношенията на сравнително младите любими и нищо чудно, ако въпросът с бащинството не се изясни докрай и както трябва - те да се разделят. По думите на клюкарите, Ирена нямала никакви притеснения от шокиращите опасения на Серго, но категорично отказвала да се направи тест за бащинство, защото това я обиждало.

източник: Папарак

Прочита: 2971

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.