Понеделник, 01 Юни 2020

Кунева с донос срещу Румяна Желева

Печат Е-мейл
18 Декември 2009

Миглена КуневаБившата еврокомисарка автор на компромата срещу наследницата си

Бившата еврокомисарка Миглена Кунева успя да подлее вода на наследницата си Румяна Желева. В началото на седмицата повечето от депутатите в Европейския парламент получиха в пощенските си кутии превден на три езика компромат срещу доскорошния външен министър на България.

Анонимката директно атакува Румяна Желева и я набеждава като некадърна и неуспяла в професията си. Извадени са и манипулирани факти от миналото на бургазлийката. Компроматите срещу, новият еврокомисар на България са изпратени и в редакциите на няколко реномирани европейски издания, едно от които е немското списание „Шпигел".
От екипа на медията потвърдиха, че са получили справка за Румяна Желева, но твърдят, че няма да я публикуват, тъй като нямат навика да се позовават на анонимни сигнали.
Основният заподозрян за компроматната война срещу Румяна Желева е социалистът Кристиян Вигенин. Обаче евродепутатът от БСП е изпратил съвсем различен сигнал срещу Желева.
„На практика компроматните текстове за Румяна са два - единият носи подписа на Кристиян Вигенин и БСП, но другият е без адресант", признава депутат от ГЕРБ. Според гербаджии зад анонимката стои Миглена Кунева, която още не може да преглътне, че Бойко Борисов не пожела да я предложи за втори мандат като еврокомисар.
„Снахата на Политбюро показа зъбите си на финала на своето пребиваване на хранилката на Евросъюза", коментират депутатите на ГЕРБ.
Мандатът на Миглена Кунева приключва в края на годината, тя ще прибере над 500 000 евро за „сбогом" като еврокомисар.

източник: Уикенд

Прочита: 3678

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.