Неделя, 23 Февруари 2020

Синът на Доган с коледен подарък "Бентли"

Печат Е-мейл
15 Декември 2009
Демир ДоганЛуксозното возило било купено кеш от автомобилно изложение в Щутгарт. Естествено, колата чисто официално се водела на някаква офшорна фирма, но красавецът Демир Доган - синът на Сокола, вече може да бъде видян да я шофира из улиците на София. За да купи Ахмед Доган на детето си подобна кола, струваща повече от 250 000 евро (при това в период на криза), означава само едно, че купувачът не разчита само на държавна заплата и за 20 години в политиката е натрупал голям капитал.
Доста интересен е фактът как ще реагират избирателите му! Същите тези избиратели, които си хвърлиха тютюна в реката заради ниската изкупна цена и които превиват врат от работа, за да си докарат доход, колкото да не умрат от глад? Ще го пометат ли най-накрая с голямата метла, или ще му се размине?
Прочита: 5266

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.