Понеделник, 01 Юни 2020

Юлияна Дончева видяла новото си гадже на кафе

Печат Е-мейл
02 Декември 2009

Юлияна ДончеваЮлияна Дончева открай, време е популярна с дарбата си, че може да вижда бъдещето в утайката на чаша кафе. 45-годишната красавица признава, че много рядко си гледа за себе си, но отвреме навреме и това се случвало.
Така преди близо половин година Дончева решила да погледне в бъдещето си и с почуда видяла, че я очаква нова любов с далеч по-млад от нея мъж.

Бракът на Юлияна вече бил в криза и уверена в способностите си, тя наистина вярвала, че я очаква нещо по-добро.
Близки до ексдепутатката разказват, че тя забегнала от семейното ложе заради изстиналите сексуални отношения между нея и съпруга й. Двойката не била консумирала брака си повече от година, заради което носителката на титлата „Мисис България 2001" се отдръпнала от мъжа си.
Дончева не се притеснява да говори открито за интимния си живот с новото си гадже Стъки. По думите й тя е предоволна от креватните умения на световния шампион по свободни боеве.

източник: Контра

Прочита: 4275

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.