Неделя, 17 Ноември 2019

Съдят Цветан Цветанов

Печат Е-мейл
18 Януари 2011

Цветан ЦветановДело срещу Цветан Цветанов тръгва в сряда. То е заведено по тъжба на Николай Велков, който съди вицепремиера за клевета. Искът му е за... 1 лев! Адвокат Николай Велков, който беше арестуван в акция "Октопод", съди вътрешния министър за думите му, че е съден и оправдан неправомерно за наркоаферата "Опицвет" от 1997 г.

Велков, който е в ръководството на "Дженерал Лизинг" и държи 50% от акционерното дружество "Арт център Ла страда", и защитникът му Велимир Атанасов са категорични, че това не е истина. "Клиентът ми никога не е бил обвиняем по "Опицвет", за да бъде оправдаван", твърди Атанасов.

Велков твърди, че е обиден и за това, че са го арестували безпричинно през февруари миналата година като член на организираната престъпна група „Октопод" с "глава" Алексей Петров.

Първото заседание по делото срещу Цветан Цветанов беше през декември миналата година. То обаче не стартира, тъй като вицепремиерът не се яви в съда. Не дойде и негов защитник. Тогава се установи, че министърът не е бил редовно призован и процесът беше отложен за 19 януари 2011 г.

източник: Шоу

Прочита: 2239

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.