Събота, 14 Декември 2019

Станишев лудо влюбен в адвокатка

Печат Е-мейл
04 Януари 2011

Сергей СтанишевЛидерът на БСП Сегей Станишев усилено "копае" във виртуалната си ферма в социалната мрежа Facebook, показа репортерска проверка. Освен земеделските си занимания бившият премиер се захласва по страницата "Секси домакини", в която блестят сочни гърли по бельо.

Серж вече е намерил нова любов, но не в интернет, а на работното си място. Според негови съпартийци червеният лидер е хлътнал по русата юристка на "Позитано" 20 Аглика Виденова. Експремиерът толкова е "лапнал" по блондинката, че напоследък е започнал да се държи като влюбен тийнейджър. Станишев правел и невъзможното да я впечатли, разказаха хора от централата на БСП, които ежедневно следят новата лява сапунка. Според тях Серьожа, противно на стила си, вече не стоял по цял ден самотен в своя кабинет, ами бродел по всички етажи на червената централа с надеждата да види новата си любов и да я заговори.

Апаратчиците от "Позитано" 20 под сурдинка разправят, че на коледния купон на лявата централа Станишев цяла вечер не се отлепил от компанията на Виденова. Той я зяпал с блеснал поглед и й редял комплимент след комплимент. Заради компанията на русата адвокатка соцлидерът загърбил дори най-верните си сподвижници, на които само минал да каже "Наздраве", а после пак се залепил до обекта на страстта си.

Самата юристка разказвала, че няколко пъти е намирала червени рози на бюрото си, но твърдяла, че няма представа кой неизвестен обожател ги е оставил. На "Позитано" обаче всички говорят, че именно Станишев е автор на трогателните изненади за красивата адвокатка.

Източници от "Позитано" разкриват още, че соцлидерът замислял специален тиймбилдинг за служителите на червената централа с тайната цел най-накрая да свали Аглика. Още отсега той наредил стаята му в хотела "случайно" да се окаже точно до нейната.

източник: Шоу

Прочита: 3065

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.