Неделя, 08 Декември 2019

Мъжът на Калина Илиева я пребивал от бой

Печат Е-мейл
17 Декември 2010

Калина ИлиеваНеприятностите за Калина Илиева валят една след друга. Не само прокурорска проверка за фалшива диплома е големият дерт на пишман-шефката на фонд "Земеделие". Оказва се, че скандалната Калина редовно била пребивана от мъжа си.

Тони Застраховката, от когото дамата наскоро роди дете, често пускал в действие юмручената фабрика върху лицето и тялото на любимата си жена, твърдят източници.

Двамата огласяли с крясъците си общежитието към посолството ни в Берлин, което заедно обитавали, докато Калина следвала. Парите постоянно не им стигали, макар че семейството на Илиева не се стискало и отпускало щедри финанси на любимата си рожба. Тони карал Калина да работи и тя наистина подхващала няколко пъти занаята на сервитьорка, рецепционистка и камериерка. В същото време се потяла над учебниците, но издъхвала на изпити, защото била неподготвена.

Тони Застраховката бил болезнено ревнив и я пердашел допълнително при всяко закъснение след училище или бачкане. За да оцелее, на брюнетката й се наложило да лъже непрекъснато. Така си икономисвала шамари и юмруци, досадни разпити и домашно насилие. С годините почнала да свиква с лъжата до толкова, че да не й пука от никого и от нищо. За да оцелеят в Берлин, младата дама крала гащи и сутиени от големите магазини, гласи пикантната клюка. Полицаите няколко пъти я задържали, но после пускали, защото нашенката гепила предимно евтина стока, и то в малки количества.

„С времето Калина разви невероятна страхова невроза. За да си спести бой и караници, лъже, което психолозите обясняват със системния тормоз, налаган от любимия й. Въпреки това тя го обича като луда.

Заедно са вече 10 години. Тя и да иска, няма да посмее да го напусне. Страхува се не от органите на правосъдието и от премиера Бойко Борисов, ами от гнева на Тони. Изпълнява стриктно командите му, иначе ще ходи посинена", разказват запознати с житието на младата двойка.

източник: Уикенд

Прочита: 3396

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.