Неделя, 17 Ноември 2019

Симеон Дянков се разкъсва между съпругата си и Ирина

Печат Е-мейл
30 Ноември 2010

Симеон ДянковНищо не може да раздели Симеон Дянков и любимата му Ирина Велкова, одумват ги във финансовото министерство. Фаворитката на вицепремиера се канеше да заминава да си доучи в Лондон със стипендия, уредена от „Брад Пит с очила", но в крайна сметка решила да му остане вярна.

Така надеждата на чиновниците в министерството, че ще се отърват от арогантната и взела се твърде на сериозно шефка на кабинета му, траяла съвсем кратко и днес те отново се "радват" на компанията й. Говори се, че не толкова Дянков, колкото съпругата му Карълайн държала да я "командирова" далеч от него.

След като аферата на Мони и Ирина се размириса, той се опитва да го играе примерен съпруг и често се появява на публични места с американската си другарка в живота. Миналата седмица двамата демонстрираха семейна идилия в пловдивско заведение, където финансист №1 направил всичко възможно, за да бъде забелязан от всички. Още с влизането в ресторанта "Брад Пит с очила" поздравил всички, седнал на масата и отворил менюто. Избрал "Патладжан пармеджано" и карпачо за себе си, на хлапетата взел пици, а за съпругата си червено вино.

Според очевидци Дянков търсел контакт с хората в заведението. "Каза ни наздраве, включи се във футболните коментари около мача, който вървеше по телевизора, и нямаше нищо против да се снима с нас", разкрива един от "простосмъртните" клиенти. Той издава още, че малкият син на министъра - Марко, който преди по-малко от година падна от втория етаж в дома на Дянкови и пострада тежко, търчал като хала и дори остана по чорапи, за да се пързаля по плочките в ресторанта!

източник: Шоу

Прочита: 2708

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.