Вторник, 18 Юни 2019

Путин моли Бойко за невяста на Йорго

Печат Е-мейл
26 Ноември 2010

Владимир Путин и Бойко БорисовРусия взима още едно пале от котилото на премиера

Владимир Путин се е примолил на българския си колега Бойко Борисов да му осигури невяста за новия му домашен любимец Йорго. Каракачанецът се превърна в армаган за премиера на Русия по време на визитата му в София преди дни.

Палето, на което в момента цяла Русия избира ново име, се оказало единственият чистокръвен екземпляр от расовата порода в Москва. Каракачанските овчарки се развъждат на Балканите, а премиерът Борисов си има свой личен в Банкя.

Путин пък вече бил луднал по рошавия сладур и държал премиерският му произход да бъде продължен с достойна булка. След няколко дни ще приключи и конкурсът за новото име на каракачанчето, което се настани в премиерската резиденция Ново Огарьово, обитавана още от лабрадорът Кони и два пудела. Сайтът на руския премиер се задръсти с предложения, най-шантавите от които са Газпром, Братушка, Тиранозавър, Нанотехнология, Полиграф и др.

източник: Уикенд

Прочита: 2233

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.