Понеделник, 25 Май 2020

Сергей и Елена се целуват наужким

Печат Е-мейл
25 Ноември 2010

Елена Йончева и Сергей СтанишевСерьожка беше талантлив пияч, разкрива негова руска състудентка

Бившите годеници Сергей Станишев и Елена Йончева демонстрираха хлад в отношенията си при случайна среща миналата седмица. Бившият премиер и журналистката си допряха бузи протоколно, имитирайки целувка по време на международната конференция за свободата на медиите.

Далеч по-топли чувства към Сергей Дмитриевич пази неговата руска състудентка Дария Митина. "Серьожка беше талантлив пияч и един истински талант в купоните. Пиеше наравно с нас, руснаците, но нито веднъж не залитна и не падна под масата. Очите му оставаха бистри, гласът спокоен, а стъпката му твърда. Ходехме във ведомственото ресторантче на института, което се казваше „Веселата бъчва".

Пиехме предимно бира, но понякога си вземахме и водка. Сергей можеше да пие до сутринта, но по нищо не личеше колко алкохол е употребил. След дълги и страшно весели купони Серьожа ставаше, сякаш нищо не е било, и отиваше да си върши работата... Сега си мисля, че тогава е показал качества на добър политик. Със сигурност по-късно му се е налагало да ходи по приеми и тържества и да пие алкохол, но на него това не би му попречило да взема винаги трезви решения", убедена е Дария Митина.

Тя разбива мита, че Сергей и Елена са били гаджета в Москва, както гласи легендата за тяхната любов. "Той винаги идваше сам на купоните. Жените го харесваха, но не съм го виждала с приятелка", споделя неговата състудентка.

източник: Шоу

Прочита: 2732

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.