Четвъртък, 14 Ноември 2019

Иван Костов стана дядо за трети път

Печат Е-мейл
28 Октомври 2010

Иван Костов със дъщеря си ЯнаПо-голямата дъщеря на Иван Костов - Яна, която преди години се омъжи и живее в Италия със съпруга си Алесандро, роди момиченце миналата нощ, съобщи Lifestyle.bg.

Яна е предпочела да роди в България и е тук от един месец. Малката принцеса се казва Емма, като първата буквичка е на баба Елена и е 49 см и 2,8 кг. Майката и бебето се чувстват добре.

На раждането са присъствали двама лекари - Асенова и Станков. Яна била много благодарна и на акушерките, които са били в екипа.

Костов има двама внуци от другата си щерка - Мина. Те се казват Виктор и Иван, който е вече втори клас. Дядо им редовно ги води на ски през зимата в Банско. Но Иван си падал по футбола и редовно тренира.

Прочита: 2696

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.