Сряда, 26 Февруари 2020

Доган получил инфаркт?

Печат Е-мейл
03 Август 2010

Ахмед ДоганЛидерът на ДПС Ахмед Доган получил инфаркт преди броени дни, твърди сайтът razkritia. Причина за сериозните му сърдечни проблеми бил стресът, но който е подложен в последно време. Доган се почувствал зле в момента, в който разбрал, че ще му отнемат депутатския имунитет и ще го изправят пред съда. Лидерът на ДПС започнал да диша трудно и затова по спешност го приели в елитна частна клиника в София.

Лекарите направили множество изследвания и установили, че Сокола е получил микроинфаркт. Той лежал в клиниката няколко часа, като след това бил пуснат вкъщи със задължително предписание да е под постоянно лекарско наблюдение. Естествено, докторите му забранили да се докосва до цигарите и до любимото си уиски.

Доган помолил всички свои подчинени да запазят в пълна тайна болестта му. В момента той се е отдал на пълен релакс в своите боянски сараи.

източник: Шоу

Прочита: 1968

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.