Неделя, 23 Февруари 2020

Юлияна Дончева тормозела свекърва си

Печат Е-мейл
09 Ноември 2009

Юлияна ДончеваЮлияна Дончева била истински демон в семейното гнездо. Заместник-председателката на парламентарната гръпа "Новото време" не спирала да тормози по всякакъв начин бившата си свекърва, издават съседи на известното семейство, което в момента е в процес на развод заради любовните залитания на депутатката към Станислав Недков - Стаки, с 16 години по-млад от нея.

В последно време освен със задълженията си в бизнеса Дончева е заета и с отделяне на време за новото си гадже. Красавицата работи на ден по 10-11 часа и няма никакво време за домакинстване, констатират нейни приближени. Цялата тежест по въртенето на домакинската работа в семейното огнище и отглеждането на 13-гдишния син на Юлияна е паднала върху плещите на нейната свекърва.
"Жива да я ожалиш жената! На възраст е, а по цял ден готви, пере, чисти, изхвърля боклук и се грижи за внучето си", тюхкат се съседи, които недоумяват как така по цял ден хем Юлияна Дончева е на работа, хем в същото време изглежда толкова добре и е нагласена.

източник: Контра

Прочита: 5462

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.