Петък, 10 Юли 2020

Свалят имунитета на Яне Янев – готвят ареста му?

Печат Е-мейл
27 Април 2010

Яне ЯневКариерата на независимия депутат и лидер на партия РЗС Яне Янев ще свърши скандално, ударно и доста негативно за самия него и последователите му. Излезе информацията, че МВР, ДАНС и прокуратурата готвели сериозна акция срещу устатия политик.

След като бе установено явната му връзка с „Октопода”, за която повечето медии писаха, Янев е станал сериозен обект за разследване, което започнало да разкрива повече от скандални неща.

В най-скоро време се очаквало прокуратурата да поиска депутатския му имунитет, а дни след това Янев дори да бъде арестуван.

източник: Папарак
Прочита: 1732

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.