Вторник, 11 Август 2020

Яне Янев забрави майка си

Печат Е-мейл
03 Март 2010

Яне ЯневРодителката на политика мизерства

Лидерът на партия „Ред, законност, справедливост" Яне Янев вече втори месец не се е виждал със скъпата си майка. Политикът, които в последните седмици има много проблеми около ареста на Алексей Петров,

скандала с Волен Сидеров и разпадането на парламентарната си група, съвсем бил забравил за самотната си родителка, която била оставена на произвола в родния Сандански.
Яне дори не се сещал да се обади на майка си, която много страдала по загубения си преди половин година съпруг, а напоследък се притеснявала нещо да не се случи на скъпоценното й отроче.
„Ще му направят магия като на баща му и ще го затрият", вайкала се възрастната жена и през ден ходела в местната църква, за да пали свещ за здравето на сина й.
Освен покрай грижите за сина си майката на депутата имала и сериозни финансови затруднения. Откакто останала вдовица, тя едва намирала пари, за да покрие текущите си разходи, и започнала да икономисва от електричество и храна. Възрастната жена вече била надвишила лимита си в местния магазин, където продавачите й давали стока на кредит, а сметките й за вода и телефон не били плащани от няколко месеца. Майката на Яне обаче не приемала съвета на приятелки и съседки, които я карали да се обади на сина си и да му поиска пари.
„Не го ли виждате момчето, че от нерви така се е стопил. Сега и аз да му се хвърля на врата, та съвсем да се угрижи. Като се поуспокои, ще се сети за мен и сам ще ми се обади", обяснявала се на възрастната дама.

източник: Контра

Прочита: 1706

Коментари (1)

...
moje da e smenil pola.smilies/kiss.gifsmilies/kiss.gifsmilies/kiss.gifsmilies/kiss.gifsmilies/kiss.gif
usa , 03 март 2010 06:52

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.