Вторник, 02 Юни 2020

Закриват РЗС?!

Печат Е-мейл
25 Февруари 2010

Яне Янев„Ред, законност и справедливост" е продукт на службите и трябва сериозна проверка на финансирането на партията, смятат от партия "Атака".

Депутатът атакист ДесиславЧуколов категорично заяви пред медията на свободното слово, че успехът на РЗС като партия се корени в подкрепата на Алексей Петров и бившия главен прокурор Никола Филчев.
„РЗС беше създадена през 2006 г.
През 2007 на европейските избори през пролетта в национален мащаб имаше всичко на всичко 9 хиляди гласа, след това участваше на президентските избори, където резултатът беше подобен.
Те са в парламента благодарение на Алексей Петров и Никола Филчев" заяви Чуколов. Депутатът от „Атака" допълни, че именно контактите на Алексей Петров с Никола Филчев са му помогнали да стигне до ръководни позиции в ДАНС.
„Видно е, че след като Алексей Петров стана силната фигура в ДАНС чрез контактите си с Филчев - бившият главен прокурор, той подаде ръка на Яне Янев - прегърнаха се и започна да му дава информация и да се наслагва говоренето с това на "Атака".
Ето защо е редно да бъде поискано закриването на такава политическа структура.
И ние незабавно ще поискаме това закриване.
Няма как в парламента да има партия финансирана от рекет, проститутки и измами", каза още Чуколов.

източник: Папарак

Прочита: 2069

Коментари (1)

...
smilies/smiley.gifsmilies/wink.gifsmilies/smiley.gifsmilies/wink.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/grin.gifsmilies/angry.gifsmilies/sad.gifsmilies/shocked.gifsmilies/cool.gifsmilies/tongue.gifsmilies/kiss.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gif
TAPCHO , 25 февруари 2010 07:07

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.