Неделя, 17 Ноември 2019

Сашка Васева представлява певците пред Бойко Борисов

Печат Е-мейл
03 Февруари 2010
Бойко Борисов и Сашка ВасеваСашка Васева е избрана измежду 45 певци на свободна практика, неангажирани с фирма “Пайнер”, за говорител, който да представи гилдията пред министър-председателя Бойко Борисов. В това число са и певци не само от попфолка, но и от естрадата. Исканията, които Сашка ще представи пред Бойко Борисов, са защо проверката на НАП е насочена не към фирма “Пайнер” и лицето Митко Димитров, където са съсредоточени големите приходи от участия в последните години, а и не само през последните години.
Организаторите разчитат на безпристрастността на Бойко, дистанцирайки се от факта, че Митко Димитров е председател на ГЕРБ в Димитровград. Умишлено не се споменават имена на звездите, защото към една част от тях текат в момента данъчни проверки.
Прочита: 2439

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.