Петък, 10 Юли 2020

Жени Калканджиева: Ще взема да се разведа

Печат Е-мейл
08 Май 2012

Жени Калканджиева, съпруга й Тачо и малкия ГеоргиБившата Мис България и водеща на предаването "Съпругите" Жени Калканджиева се притеснява, че недобронамерени колеги и "приятелки" могат да я разделят със съпруга й. "Живеем си и се разбираме чудесно с Тачо, но след толкова упорити слухове вече се чудя дали пък наистина няма да се разведем", не скри притеснението си от "доброжелателите" тя.

Калканджиева всъщност била стресирана от факта, че повечето й колежки в Нова телевизия имали проблеми в семейството или се развеждали, след като започвали работа там. Последният пример с Вихра, чието място тя зае, още повече я притеснявал.

"Всички ли се опитват да ни внушат, че двойката ни се разпада, че текат необратими процеси. Омръзна ми, дотегна ми! Ако реша да се разделя с мъжа си, няма да кажа на всички, ще го направя тайно и няма да обяснявам наляво и надясно", недоволства Жени.

В едно от последните си предавания тя следеше с жив интерес съветите на гадателка, която обясняваше как жената можела да задържи мъжа до себе си с ритуал. Дори я помоли да повтори съставките за заклинанието няколко пъти, за да можели зрителите да го запомнят.

"Искам да бъдем обикновени щастливи хора. Държа на брака си и ще направя всичко възможно, за да го запазя, уверявам ви", казва Евгения Калканджиева.

Слуховете за раздялата й с Тачо всъщност не са отсега. Малко след раждането на малкия Георги в т. нар. ВИП-среди тръгнаха да злословят, че бракът на миската с по-младия мъж няма да издържи. Оказа се, че двамата все пак не искат да се разделят. "Удивена съм от упорството на много пишещи, които не знам защо са решили, че семейството ми трябва да се разпадне.

Вчера например празнувахме заедно имения ден на сина ни. Празникът ни беше щастлив и ведър до момента, в който не се появиха едни хора с микрофони, които захванаха да ни разпит-ват дали няма да се разделим по примера на някои от колегите ми в Нова телевизия", разказва Жени пред агенция БЛИЦ.

източник: Шоу

Прочита: 4098

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.