Четвъртък, 04 Юни 2020

Японката държи изкъсо Джаро заради слухове за изневери

Печат Е-мейл
14 Март 2012

Михаил Билалов със съпругата си СаниеСлуховете за любовни връзки на Михаил Билалов с тв водещата Шани Гюзелева и дебютантката в театъра Весела Бабинова докараха спешно у нас японската му съпруга.

Сание присъства и на предпремиерното представление, и на премиерата на "Нощна пеперуда" в Народния театър, а после придружи Билалов на партитата по случая.

Впечатлени от начина на живот на екзотичната двойка - тя във Франция, той - у нас, родни клюкари спрегнаха първо за гадже на Джаро Весела Бабинова. Тя е студентка трети курс в НАТФИЗ в класа на Пламен Марков и играе възлюбената на Билалов в "Нощна пеперуда".

Междувременно клюкари от БНТ пък разтръбиха, че актьорът от "Под прикритие" имал връзка с тв водещата Шани Гюзелева от повече от година и дори двамата били пред развод със законните си половинки, за да се съберат официално. "Няма такова нещо! Мишо и Сание са си заедно", категоричен беше пред "ШОУ" близък приятел на култовия актьор от Народния.

източник: Шоу

Прочита: 3810

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.