Петък, 20 Април 2018

Косьо и Божана пак заедно?

Печат Е-мейл
13 Ноември 2011

Косьо Филипов и БожанаВодещият на „Календар" Косьо Филипов и бившата му жена Божана изненадващо са затоплили отношенията си, твърдят информатори. Двамата може и да не са се събрали под общ покрив, но по всичко личи, че никога не вземат решение за бъдещето си, без да се консултират.

Тези дни екссъпрузите са обявили, че напускат досегашната си служба в Нова телевизия и ще постъпят на работа в конкурентната ТВ 7. Двойката е последвала примера на разследващата журналистка Диляна Гайтанджиева, която преди две седмици неочаквано предприе същата рокада. Напускането на Диляна обезкръви ресора й в медията и очаквано повлече нови промени.

Божана и Косьо решили също да си търсят късмета във все по-амбициозната телевизия след семеен съвет. При него Филипова почти ултимативно обявила на ексмъжа си, че и двамата трябва да потърсят нова реализация за да има с какво да се грижат за невръстната си щерка.Така се взело решението да напуснат Нова в средата на месеца и веднага да започнат при конкуренцията.

Мълвата носи, че в ТВ 7 бившите съпрузи са успели да си издействат завидно високо заплащане. Синоптичката и новинарят никак не се поколебали да се включат в проспериращия екип на Бареков. Според запознати те ще дебютират в ефира на новините на ТВ 7 от януари 2012 г.

Според близки до ексдвойката важна роля в решението им изиграл и фактът, че семейството не било получавало пълното си възнаграждение от месеци. В Нова редовно кръшкали от плащане, като така уж държали служителите в пълно подчинение.

По-кадърните кадри обаче усетили накъде духа вятърът и малко по малко тръгнали да се изнасят от потъващия кораб. Най-критично било в редиците на операторите и шантажистите, които вече готвели бунт. Проблем за плащанията обаче бил и фактът, че много от работниците и журналистите не били на трудови договори, а само на граждански.

Така разбирали колко ще получат чак в края на месеца и нямало как да предявят претенции. С този пиниз медията успявала да си спести милиони левове данъци за държавата, а също така и обезпечения при съкращения.

В летните месеци пък, когато телевизиите обикновено почиват, голяма част от служителите изобщо не получавали заплати и били отпращани по домовете. „Явно на Божана и Косьо им е писнало да бачкат за едната слава и чест и са намерили по-добра оферта", коментират вече в Нова телевизия.

източник: Уикенд

Прочита: 2200

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.