Понеделник, 21 Септември 2020

Мощен играч в разпространението на холивудски продукции купи българския сериал “Под прикритие”

Печат Е-мейл
05 Октомври 2011

 БНТ продаде на световен дистрибутор правата за разпространение на първия сезон на култовия сериал "Под прикритие". Сделката беше финализирана в Кан. Тя ще бъде официално обявена на специалното представяне на сериала "Под прикритие" на най-големия международен пазар за кино и телевизионни продукции в Европа, известен като Нит Ком.

Купувачът, американската продуцентска и дистрибуторска компания Ню Филмс със седалище в Лос Анджелис, е един от най-мощните играчи на международния пазар в разпространението на холивудски и европейски продукции. Сделката е безпрецедентна за БНТ. За пръв път телевизионен сериал от малък пазар като България влиза в каталога на световна компания с права за разпространение в цял свят.

Програмният директор на БНТ Севда Шишманова уточни, че сумата, която компанията дава като минимална гаранция, е сериозна оценка за качествата на сериала "Под прикритие". Неслучайно той се превежда на два езика - английски и испански, интерес към лентата има не само в САЩ, а и в Латинска Америка. Там филмът ще бъде разпространен от партньорската компания на Ню филмс - Lions Gate.

Прочита: 1943

Коментари (1)

...
Колко да платя, за да участвам в 2-3 епизода на сериала?
каква е цената , 06 октомври 2011 17:18

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.