Неделя, 27 Септември 2020

Александър Сано: Опитвал съм всякакви наркотици

Печат Е-мейл
18 Май 2011

Александър СаноАлександър Сано, който играе ролята на Косъма в сериала "Под прикритие", призна сина на Иво Карамански. В момента актьорът, който е по-известен като Среброто от "Братя Мангасариян", живее заедно с бившата любовница на мафиотския бос - Нели.

Освен Иво Карамански-младши, двамата отглеждат и дъщеричката си Ава, която е на една годинка и половина. Когато говори за момчето Кръстника, Александър казва "синът ми". "Той сега влиза в трудната възраст. Аз бях калпазанин, опитвал съм всичко - кока, наркотици, даже веднъж получих ужасни халюцинации. Но ако разбера, че синът ми прави това, сигурно ще му откъсна главата", категоричен е симпатягата.

Той обяснява, че Нели е получила от покойния си съпруг само "едно апартаментче и някаква земя". "Хората са с очакване за някаква дебела банкова сметка и малък космически кораб, но не е така. Иво е бил човек на живота", обяснява Александър.

В последно време актьорът се е изнервил от столицата и си е наумил да зареже големия град и да заживее с жена си и двете деца в провинцията. "Излизаш навън, някой ще те засече, друг ще те напсува, трети си носи негативите от другаде. Кисели и неприятни. Задръстване на физиология и енергии. Мечтая за живот на село и ще го направя. Вече сме си купили едно местенце", обяснява Сано.

източник: Шоу

Прочита: 4462

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.