Четвъртък, 09 Април 2020

Гала свърши парите

Печат Е-мейл
05 Май 2011

Гала„Нямам пари!", ожалила се наскоро Гала пред свои приближени, финансовата криза буквално е стопила банковата сметка на водещата. В момента тя се чуди откъде да намери средства, за да завърши ремонта на новото си жилище.

Най-неприятното за Гала е това, че по съвет на дружката си Кремена Халваджиян, тя започна офанзивата с ремонта директно пред очите на зрителската аудитория. Идеята на стилистката бе веднъж седмично водещата да запълва ефирното време на „На кафе" с кадри от това как протича преобразяваното на празния, небоядисан и необзаведен апартамент.

Само след първите няколко издания на рубриката обаче финансите на Гала се изчерпаха и тя вече няма с какво да купува нужните материали и вещи за жилището си. Сега тв звездата най-редовно мърмори на Кремена, защото я е вкарала в беля.

Водещата на „На кафе" изобщо не бърза да се нанася в новото си гнездо, защото всеки харч около него стопява неимоверно банковата й сметка. „Господ знае кога ще се нанеса. Със сигурност няма да е преди лятото. Не вярвах, че един ремонт може да гълта толкова много пари", недоволства звездата.

Гала планира да заживее в апартамента с приятеля си Стефан, който до момента не се е бръкнал нито с лев за ремонта. Бизнесът му е в застой, а телевизионерката не желае да го притеснява и не го пришпорва да дава пари.

„Жилището е мое. Стефан не е длъжен да помага. Мога да се издържам и сама, оправям се", твърди блондинката.

Запознати твърдят, че след като се нанесат в апартамента си, Гала и Стефан ще узаконят отношенията си. Двамата са заедно от пет години и живеят на семейни начала без официално да са подписвали в гражданството.

От първия си брак Стефан има 4-годишна дъщеричка, която е при бившата му съпруга. Щерката на водещата - Мари, пък е с нея. 13-годишната тийнейджърка ще се пренесе с Гала и любовника й в новия апартамент. В старото жилище на звездата ще остане само майка й, която е пенсионерка.

източник: Уикенд

Прочита: 3165

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.