Вторник, 25 Февруари 2020

Мишел Бонев ходи със 70-годишен

Печат Е-мейл
03 Май 2011

Мишел БоневСкандалната актриса и режисьор Мишел Бонев призна, че е в интимни отношения с 30 години по-възрастен от нея мъж. Тя обясни, че той е богат индустриалец, но от думите й стана ясно, че в негово лице не е намерила голямата си любов.

"Паоло е на 70 години, но изглежда доста по-млад, защото много спортува. Индустриалец е и е добре финансово, защото е работил цял живот. Сега живея в Рим. Паоло пътува много. Аз също не спирам да работя. Заета съм по 18 часа на ден", каза Бонев в предаването "Нека говорят".

Тя потвърди, че е поела лично разходите по посещението на българската делегация във Венеция за премиерата на "Сбогом, мамо".

"В такъв труден момент на световна криза реших да поема разходите, след като така и така съм отправила покана към Вежди Рашидов и артистите. Другите високопоставени гости пък се отзоваха по желание на италианския културен министър Сандро Бонди. Реших да платя, без дори да го предложа. Сега съжалявам, че стана неразбирателство", пише "Блиц".

Тя разказва накратко и вълнуващите си житейски приключения: "Имах тежко детство. Добре се чувствах само на село. На 17 години направих опит за самоубийство, но успях да преодолея всичко и да продължа напред. Заснех "Сбогом, мамо", за да покажа на младите, че подобни страдания могат да бъдат преодолени. На 19-годишна възраст заминах за Италия с група момичета - да танцуваме. Два месеца работих в клуб. Мизерия, бедност... После се омъжих за едно момче на 31 години. Той обаче беше много ревнив и само след 2 години се разделихме. Тогава надебелях с 12 килограма, пиех много и пушех по 3 кутии цигари на ден. Пак един вид опит за самоубийство. Не знам откъде намерих сила, но продължих напред и отидох в Милано. Нямах късмет със семейство, но за сметка на това срещнах добри приятели. Благодарение на тях на 24 години станах вицепрезидент на голяма модна агенция. Въпреки всичко вярвам във вечната любов", казва Бонев.

Тя категорично отрече слуховете, че агенцията й се занимава с проституция.

Прочита: 2870

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.