Сряда, 05 Август 2020

Аня Пенчева: Сашо Диков съсипа брака ни

Печат Е-мейл
01 Април 2011

Аня Пенчева и Ивайло КараньотовАня Пенчева сподели, че не е зарязала първия си съпруг Сашо Диков заради любовта си с Ивайло Караньотов. Тя го напуснала по друга причина - журналистът предпочитал работата си пред нея.

„Аз се разделих със Сашо не защото не го обичах. Той беше отдаден на работата си. Тогава го интересуваше само Ефир 2. Направо беше обсебен. Дори веднъж забрави Пипи /дъщеря им - бел. ред./ в телевизията", разказва Аня.

По онова време в нея се влюбва безпаметно днешният й мъж Ивайло Караньотов. Той дълго я ухажва, но без особен успех. „Ами толкова ми е бил акълът. Той ме сваляше, а аз се дърпах", припомня си актрисата. В крайна сметка "отчаяната съпруга" не успява дълго да устои на чара на красавеца. Ивайло, който е син на театралната прима Славка Славова, се развежда с актрисата Юлиана Караньотова, изчаква търпеливо развода на Аня и двамата заживяват на квартира в пълна мизерия.

Срещу връзката им обаче се изправя и Славова, която заема страната на бившата съпруга на сина си. Когато обаче се ражда детето на Ивайло и Аня - Ангел, Славка най-накрая приема реалността и подарява на новата си снаха най-скъпото семей-но бижу - красив пръстен с много диаманти.

Една болест помрачава временно щастието на Пенчева и Караньотов. Първата му жена Юлиана получава инсулт и, естествено, всички обвиняват за това Аня. Тя обаче се грижи воеотдайно за съперницата си и ако не си спечелва обичта й, то поне заслужава уважението й.

източник: Шоу

Прочита: 7526

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.