Понеделник, 10 Август 2020

И Геро урежда булка в ТВ

Печат Е-мейл
29 Март 2011

Геро и ЦветиДраги зрители, задава се поредната парашутистка на синия екран! Тя се казва Цвети, завършила е кинезитерапия и иска да води здравно предаване. И най-вероятно скоро наистина ще я видим на екран, тъй като е съпруга на Геро от "Господари на ефира" и "Пълна лудница".

Последното като че ли е най-важното и единствено условие да пробиеш в телевизията - справка Вихра на Иван. Мая на Крум Савов, преди това Даниела на Андрей...

Засега обаче Цвети е по майчинство и гледа 2-годишната им дъщеричка Йоханна. Когато момиченцето тръгне на детска градина, със сигурност ще видим напористата майка в ефир, тъй като Геро вече не издържал на финансовия напън - налагало му се да работи на няколко места, за да издържа семейството си. "Ние, хората от телевизора, не изкарваме милиони. Съвсем нормални сме, а това за богатството е само при холивудските актьори", заяви тези дни пухкавият водещ на "Господарите".

Герасим, който беше лице на предаването на Къци Вапцаров "Горчиво", се запознава с Цвети през 2007 г. Тогава се вихри на сцената с "Ах, този джаз" заедно с половинката на Иван Лечев - Жени, която изиграва ролята на сватовница. Тя събира двамата млади - той е на 34 , а тя - на 29.

На първата им среща разговорът тръгва леко - Цвети тъкмо си е написала дипломната работа, посветена на ахилеса, а пък Геро е претърпял операция заради скъсване. Година по-късно се женят.

източник: Шоу

Прочита: 2721

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.