Сряда, 15 Юли 2020

Ани Салич разделена с мъжа си

Печат Е-мейл
11 Март 2011

Бранко и Ани СаличЗвездата на Би Ти Ви Ани Салич се завърна успешно на екран в новините на медията, но за нещастие я споходиха семейни проблеми. Нейни колеги издават, че откакто отново е титулярка в централните емисии, отношенията с мъжа й Бранко са обтегнати.

Съпругът на водещата недоволствал, че Ани приема работа и през уикенда и не й остава никакво време за семейството. Чаровната новинарка първоначално не приела на сериозно упреците на мъжа си, защото двамата са женени отдавна и Ани винаги е била заета с много служебни ангажименти.

За нейна изненада обаче този път търпението на Бранко било изчерпано и за да бъде съвсем категоричен, съпругът на водещата дори се изнесъл от семейния апартамент в София. Сърбинът събрал част от дрехите си и без обяснения се преселил в семейната вила в Рударци. Вече седмица живеел там сам и дори не звънял на Ани да я пита как са децата.

източник: Уикенд

Прочита: 3674

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.