Неделя, 12 Юли 2020

Тишо: Не кръшкам на Венета

Печат Е-мейл
02 Март 2011

Тишо и ВенетаСлуховете за взаимни изневери съпътстват брака на Венета Райкова и съпругът й Тишо. Първо се заговори, че устатата блондинка върти флирт с млад и симпатичен компютърен специалист, след това, че Тишо е подновил интимна връзка с бивше свое гадже.

За т.нар. извънбрачна връзка на Тихомир с някогашната му любима Елжана Димитрова се говори от няколко месеца. Младата дама работела като кинезитерапевт в частна клиника за рехабилитация и системно правела масажи и още нещо на уморения от брачен живот Тихомир.

"Не кръшкам на Венета. Не познавам такава жена, не съм имал гадже с такова име, с такава професия. Всичко е измислено!", беше лаконичният отговор на брадъра-ресторантьор.

Самата Венета Райкова подкрепя съпруга си в откровенията му, добавяйки единствено: "Тишо не ми е давал никакъв повод да го подозирам, не знам да си има любовница".

източник: Шоу

Прочита: 2315

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.