Понеделник, 10 Август 2020

Люба Кулезич аут от Нова

Печат Е-мейл
24 Февруари 2011

Люба КулезичЛюба Кулезич скоро няма да е част от екипа на Нова телевизия. Устатата блондинка е получила предложение да води криминално предаване, което щяло да стартира в ТВ-7, разкриха отлично информирани източници. Благата вест за новото телевизионно амплоа на Кулезич разпали отново стара, болезнена вражда между нея и известното криминално перо Надя Чолакова.

Двете водеха за известно време "Рулетка" по "Станция Нова", но съвместната им работа се оказа мисия невъзможна. Хора от екипа на предаването разказват, че конфликтът между двете започнал, след като напористата Люба решила също да прави ъндърграунд разследвания. Постепенно успяла да изтласка крими сексбомбата Надя от ефир, убеждавайки шефовете си, че е незаменима и единствена.

Новият тв проект ще се спонсорира от издателя на жълт вестник, с когото Чолакова е в договорни отношения за предстоящата си книга. Талантливата писателка била изключително засегната, че той предложил на Кулезич да води предаването.

Все още не е ясно кога русата амбиция ще започне работа по новия проект, защото още не е приключила със задълженията си към настоящите си работодатели Иван и Андрей.

източник: Шоу

Прочита: 2969

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.