Неделя, 16 Май 2021

Милен Цветков се връща в Нова с 6 бона заплата

Печат Е-мейл
18 Февруари 2011

Милен ЦветковМилен Цветков се връща в старото си убежище - Нова тв, мълви се в медийните среди. Според запознати журналистът се е споразумял с ръководството на частния канал и вече дори е започнало изграждането на студио и декор за новото му предаване.

Завръщането в Нова е хитро запланувано от Милен. Водещият предварително е „оплел кошницата" си, тъй като още преди изтичането на двумесечния му договор с БНТ беше ясно, че „Екип 5" се очертава като пълен провал за държавната медия.

По тази причина, без да чака края на изявите си там, Цветков започнал преговори с Нова. Той изобщо не се притеснявал, че остава без работа, за разлика от останалите си колеги от „Екип"-а - Иван Гарелов, Мариета Фидосиева, Георги Кузмов и Мартина Шопова. След броени дни четиримата журналисти остават на улицата, тъй като след провала, договорите им категорично няма да бъдат продължени.

Според неофициална информация Милен се завръща в сутрешния блок, чийто рейтинг бе сринат от Витомир Саръиванов. Заплатата на журналиста била повече от завидна - 6000 лева.

източник: Уикенд

Прочита: 2845

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.