Неделя, 09 Август 2020

Свалят от екран Витомир и Гигова

Печат Е-мейл
15 Февруари 2011

Витомир Саръиванов и Ели ГиговаЕли Гигова и Витомир Саръиванов ще престанат да ни измъчват от екрана на сутрешния блок на Нова телевизия. След тоталния крах на рейтинга на „Здравей България", шефовете на медията най-накрая са решили да махнат двамата т.нар. водещи.

В последните месеци сутрешният блок на Нова удари дъното и вече заема третото място след конкурентите си от bTV и БНТ. Най-трагично е било положението през януари, когато къдрокосият прелюбодеец и милионерската щерка са били гледани от едва 113 000 души, показват данните на агенция ТВ План/ТНС. За сравнение през февруари 2010 г., след като Милен Цветков напусна медията и партньор на Лора Крумова стана Никола Стойнев, феновете им бяха средно 182 000 души на издание.

Гигова и Саръиванов най-вероятно ще бъдат сменени още в началото на март. В момента в Нова телевизия течал кастинг, чрез който трябва да се подберат заместници на двамата. Пред камера се пробват основно репортери, които работят за медията. Търсели се хора, които са „политически подготвени" и с голям бекграунд за събитията и личностите у нас. В коридорите на Нова се говори, че един от възможните водещи е Евгени Генчев. В момента той се изявява като политически репортер, но преди години успешно замести Георги Коритаров през лятото, когато титулярът излезе в отпуска. Партньорка тогава му беше Даниела Тренчева. Тя обаче вече успя да се наложи като лице на емисията „Календар" и едва ли ще се откаже от нея.

Потърсен за коментар, Витомир Саръиванов нито потвърди, нито отрече информацията: „Никой не ми е казвал подобно нещо, но в смяната няма драма. Ние сме като футболните треньори, винаги могат да сложат друг", заяви той.

източник: Шоу

Прочита: 3076

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.