Събота, 23 Юни 2018

Слави представи гаджето си на родата

Печат Е-мейл
10 Февруари 2011

Слави ТрифоновМистерията с поредната споходила Слави Трифонов болест е разкрита! Болест всъщност няма. Дългия си е жив и здрав, но напоследък има по-важна работа от това да е на екран. Той оправдава липсата си от вечерното Би Ти Ви шоу със здравословно неразположение, защото не му е удобно да разкрие истинската причина. А тя е повече от романтична...

Докато верните му фенове го жалят, че е сполетян от коварен вирус, Слави си прекарва добре в компанията на най-близките си хора. В края на януари той представил своята изгора Мартина на плевенската си рода и заявил, че възнамерява в скоро време да мине под венчило. С танцьорката от „Магаданс" шоуменът поддържа тайна връзка от около 2 години, а тази есен отношенията им влязоха в решителна фаза, припомнят запознати.

„Силно преувеличена е информацията, че Слави не е на екран заради тежка ангина", сподели източник, близък до шоуто на Трифонов. И допълни, че гърлото на Дългия не било толкова червено и гноясало, колкото се опитвали да го представят от екипа му. Не било вярно и това, че заради болестта си Слави трудно ставал от леглото си и видът му бил окаян.

Почитателите на учиндолеца се връзват на спекулациите около здравословното му състояние защото в последните години той преживя доста неразположения - счупен крак, проблеми с очите... Сега мнозина си мислят, че Слави по принцип си е болнав. Хората са склонни да повярват на всеки, който им каже, че любимецът им е зле. Е, днес Слави не е на легло. Шоуменът просто е в извънредна ваканция, през която се надява да подготви близките си за мисълта, че им предстои сватба. Затова и половинката му също се „разболя" в този период и отсъства от балета на шоуто цяла седмица. „И Мартина мина с номера, че е грипозна, но в екипа се досетиха каква е причината за липсата й. Все пак е доста странно, когато заедно със Слави в болнични излезе и гаджето му", коментира източникът.

На колегите на Трифонов им прави впечатление, че той е много променен напоследък. Откакто станало ясно, че се е загаджил с танцьорката Мартина, започнал все по-малко да мисли за тв бизнеса си. Графикът му вече не бил толкова натоварен, както някога - сериозно доказателство за това, че любовта е скъсила работното му време.

„Слави и преди е имал приятелки, но никога заради тях не е жертвал кариерата си. Това, което се случва сега с него, е прецедент", твърдят запознати. По техни наблюдения и изгората на Дългия се променила много в последната година. Тя станала изключително потайна и не споменавала нищо за личния си живот пред колежките си. Освен това си била повярвала, че е по-специална - в жестовете и тона й вече се долавяла надменност.

При неотдавнашното си посещение в Плевен учиндолецът представил годеницата си не само на баща си Тодор и на майка си Здравка, но и на сестра си Петя. За шоумена било много важно именно кака му да даде благословията си за връзката му.

Макар да се водел болен за пред обществото, Трифонов си позволил разходка в центъра на родния град. По улиците крачил без Мартина, защото преценил, че още е рано да демонстрира публично връзката си пред своите съграждани. Вместо балерината компания на Дългия правели сестра му и племенникът му.

„Слави по принцип се държи зле с атакуващите го за автографи фенове, но този път не беше така. Бе мил със съгражданите си и на никого не отказа подпис или снимка. Личеше му, че е щастлив, задето е в Плевен", коментират очевидци на разходката която Дългия направил из любимия си град.

източник: Уикенд

Прочита: 7860

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.