Понеделник, 10 Август 2020

Би Ти Ви натири Карина Караньотова

Печат Е-мейл
04 Февруари 2011

Карина КараньотоваДоведената дъщеря на актрисата Аня Пенчева е уволнена от Би Ти Ви. Като водеща на предаването за пътешествия "Глобусът", за две години Карина обиколи на аванта целия свят. Макар че кариерата й стартира като водеща в "Седем дни" и "Диема", името й нашумя най-вече с кандидатстването на конкурса "Дупе на годината" и състезанието "Форт Бояр 2".

След финала на забавното предаване Карина се явила на кастинг за водеща на "Глобусът" и започнала да пътешества до различни дестинации по света и у нас.

„От днес вече съм без работа" разпратила съобщения на най-близките си приятели красавицата. Макар че е внучка на известната актриса Славка Славова, Карина е по-известна като доведената дъщеря на Аня Пенчева. „Няма какво да се обичаме или да не се обичаме. Нямаме отношения с нея. Неслучайно в българския език съществува думата мащеха. Това е. Нито я мразя, нито я обичам", казва по адрес на втората съпруга на баща си девойката. Голямата си мечта да бъде популярна, Карина реализира още на 6-годишна възраст, когато обикаля парковете с диктофон в ръка, представяйки се за репортер от детско предаване.

източник: Уикенд

Прочита: 5408

Коментари (1)

...
Голями анализатори са в Уикенд, няма що...
Сергей Иванов , 08 февруари 2011 15:31

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.