Сряда, 26 Февруари 2020

100 бона на месец взимат Иван и Андрей

Печат Е-мейл
31 Януари 2011

Андрей и ИванМартин Карбовски - 25 000, Слави вдигна заплатата на Шишо Бакшишо на 12 000 лв.

Опосумите Иван и Андрей взимат рекордните 100 000 лева на месец за шоуто си по Нова телевизия. Това е най-високият хонорар, даван за водещ в български ефир. Дори Слави Трифонов в най-добрите си години е взимал по-малко, категорични са специалисти в тази област.

Нова телевизия е отделила тлъсто перо за бенда, както и за балета. "Парите са засекретени. Не ги обявяват, защото ще настъпят брожения: на всички предавания орязаха бюджетите, а на опосумите им дават каквото си пожелаят", роптаят хора от Нова телевизия, съобщи БЛИЦ.бг.

Мартин Карбовски, който има две предавания в телевизията - "Отечествен фронт" и "Директно", също добре се е нагушил. Журналистът прибира по 25 бона всеки месец, като тук се включват и хонорарите от вестници и списания, парите от лекциите, които чете пред студентите от журналистическия факултет.

В същото време в бТВ са по-скромни. Продуцентът на "Комиците" Любо Нейков е орязал заплатите на актьорите си, които доскоро били 4000 лева. Нейков намалил хонорарите им, оправдавайки се с финансовата криза.

Миналата година Краси Радков бил на косъм да отиде в отбор на "Комиците". Оттам непрекъснато го оферирали за по-добър хонорар. Дългия обаче сложил край на колебанията на Шишо Бакшишо и увеличил заплатата му от 10 на 12 бона.

Далеч по-малко от него вземат останалите двама актьори в "Шоуто на Слави" - Виктор Калев и Мариан Бачев. Първият всеки месец се разписва под сумата 8000 лв., а вторият - едва на 4000.

От сценаристите с най-висока заплата е Иво Сиромахов - 10 бона. Членовете на "Ку-ку бенд" Евгени Димитров-Маестрото и Георги Милчев-Годжи вземат по 8000, Гъмзата - 6000, Илия Илиев-Професора - 5000. Двамата вокалисти в състава - Борис Солтарийски и Нели Петкова, имат различни заплати. Първият взема 4000, а колежката му - 3500.

Хора от екипа на предаването разправят, че Слави вдигнал мерника на карловката и затова я подминал при последното увеличение на заплатите. Причина за гнева му била лошата слава, която певицата вече си спечелила. Говори се, че ангелът на Нели бил слаб и тя не подбирала партньорите си в леглото. За последните години можела де се похвали с над 30 свои завоевания.

Според клюката, която обикаля артистичните среди, най-богат в момента е Димитър Рачков, който заработвал по около 100 бона. Освен това кътал над 1 млн. лв. в банковата си сметка. Комикът работи постоянно, като почти всяка вечер е гост в различни заведения. Запознати казват, че хонорарът му на вечер е над 10 бона.

Статистиката продължава с водещия на "В неделя с..." по БНТ Камен Воденичаров, който получавал 800 лв. месечно и по 600 лв. хонорар на всяко предаване, иначе казано - 3200 лв. за месец. Това е половината от парите, които получаваше за същата работа предишният водещ Димитър Цонев. Самият Пъпеш призна в едно интервю, че е взимал по 6300 лв за предаване.

Прочита: 7846

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.