Четвъртък, 21 Януари 2021

Милен Цветков се натиска с гадже на пързалка

Печат Е-мейл
27 Януари 2011

Ивета и Милен ЦветковВодещият на "Екип 5" Милен Цветков и приятелката му Ивета не спират да демонстрират любовта си на публични места. Тази седмица двойката бе уловена от фотографи да се гушка и целува на пързалката на езерото "Ариана". Журналистът бе видимо доволен и зареден с енергия. Той не отдели поглед от любимата си и дори в редките моменти, които се отдалечи от пързалящите се, за да си почине, не я изпускаше от очи. Ивета пък му отговори, като на няколко пъти се увеси на врата му и го обсипа с целувки.

Поведението им подсказваше, че появилите се слухове за годежа им не са безпочвени. Макар да не се видя пръстенът, с който Цветков зарадвал половинката си за Коледа, двамата не оставиха капчица съмнение в случайните наблюдатели, че са щастливи.

В няколко кратки паузи Милен и Ивета дори се отдалечиха от тълпата и с типичното за влюбените вглъбяване се заприказваха, забравяйки, че се намират на ледената пързалка. След около час спорт двамата най-накрая решиха да се приберат и хванати за ръце се отправиха към колата на журналиста, паркирана наблизо.

Началото на годината се оказа успешно за журналиста и половинката му. Според запознати двамата правят големи планове за бъдещето си, в които място има и наследник. Цветков споделил пред близки, че иска 2011 г. да го зарадва с мъжка рожба и с любимата му вече правели опити в тази насока.

източник: Уикенд

Прочита: 2290

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.