Неделя, 12 Юли 2020

Слави все по-силен в Би Ти Ви

Печат Е-мейл
27 Януари 2011

Слави ТрифоновПовериха на Трифонов да прави шоу за готвачи

Влиянието на Слави Трифонов в Би Ти Ви не само че не отслабва, но се засилва. Напук на слуховете, че ще си ходи от частния канал, гологлавият шоумен укрепва позициите си. След като няколко години бе избягван като външен продуцент, сега Дългия е поканен от Би Ти Ви да прави кулинарно риалити.

В шоуто „Кралят на кухнята" ще се развихрят двубои между готвачи, които ще мерят уменията си в ефир. Официалният кастинг за участници вече стартира, а за мераклиите няма нито възрастови, нито професионални ограничения. Потенциален победител може да е както доказан специалист в кухнята, така и всяка средностатистическа домакиня.

Шоуто ще се излъчва два пъти седмично в праймтайма на Би Ти Ви, в продължение на 3 месеца. Състезанието ще е разделено на 24 кръга. Участниците ще се оценяват от жури, съставено от професионални готвачи, работили в най-големите ресторанти в света и обучавани в най-добрите кулинарни училища.

източник: Уикенд

Прочита: 2752

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.