Понеделник, 10 Август 2020

Андрей крие ново гадже

Печат Е-мейл
20 Януари 2011

Андрей АрнаудовАндрей Арнаудов има нова жена в живота си. Водещият на вечерното шоу на Нова телевизия отскоро е приютил въпросната дама в апартамента си, но не иска да дава гласност на връзката си с нея. Дори пред подчинените той отказва да коментира с какво го е впечатлила актуалната му изгора и как точно е станала свалката.

Новата му любов тотално го е променила, шушукат колегите на Арнаудов в Нова телевизия. Заради мистериозната брюнетка Андрей изневерявал на купонджийския си нрав и вечер след записите на шоуто си бързал да се прибере вкъщи - нещо доста необичайно за него. До неотдавна водещият задължително посещаваше някоя кръчма, преди да се озове в дома си. По заведенията той се отдаваше на алкохолни оргии.

Именно заради бохемския му начин на живот Андрей бе изоставен от бившата му съпруга Даниела. Сръбкинята подаде молба за развод преди първата годишнина от брака им. Двамата се разбраха раздялата им да стане „по взаимно съгласие" и да няма тежки съдебни битки за подялба на имущество и банкови сметки.

Още преди да се омъжи за Арнаудов, Даниела сподели, че й е трудно да свикне с черния хумор и големите количества алкохол, които са неизменна част от живота на Андрей и приятелите му. Въпреки това тя реши да даде шанс на любовта си и се съгласи да мине под венчило. Днес вероятно горчиво съжалява, задето е пропиляла напразно една година от живота си.

След развода си със сръбкинята Андрей имаше любовна история с танцьорката Маргарита Будинова. Връзката им се разпадна преди няколко месеца. Будинова безсрамно се натискаше и целуваше с момчето на улицата, а после отпраши към дома на рогоносеца Арнаудов, за да дари и него с ласките си. Няколко дни по-късно, когато разобличаващите кадри бяха публикувани във вестник, Андрей би шута на прелюбодейката. Днес той вече окончателно е прежалил Маргарита с помощта на новата си изгора.

източник: Уикенд

Прочита: 2766

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.