Сряда, 05 Август 2020

Русата Златка бременна от гаджето си?

Печат Е-мейл
13 Януари 2011

Златка РайковаЗлатка Райкова посетила партито за рождения ден на скандалната Светлана Василева и изненадала гостите с променена визия. Промяната била в теглото й, като тя направила впечатление с видимо закръглено коремче.

Блондинката вече не прави голи фотосесии, което още повече засили съмненията, че може би ще има бебе, съобщи Lifestyle.bg.

Златка не отрекла слуховете, че е бременна, но и не ги потвърдила. Смята се, че евентуален баща на детето е гаджето й Павел, който остави собствената си съпруга, за да бъде с русата изкусителка.

Остава да видим какво ще донесе 2011 на плеймейтката.

Прочита: 3220

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.