Неделя, 26 Януари 2020

Орлин Горанов: Андрей Баташов се самоунищожи

Печат Е-мейл
04 Януари 2011

Орлин Горанов и Андрей БаташовОрлин Гуранов отрече пред репортер плъзналата из медиите новина, че е избран да представлява България на конкурса "Евровизия 2011". Нещо повече - каза се, че той дори не е бил питан за това!

"От вас научавам, че изобщо това е оповестено. Изтекла е отнякъде някаква информация, но истината е, че на мен лично никой до момента дори не ми се е обадил. Никой не ме е търсил, най-малкото за да ми каже, че съм избран. Нямам представа какво става. Не знам, попитайте БНТ, но те до мен още не са се допитали", заяви изпълнителят на "проекто-евровизионното" парче.

„Атасю Маг".

Орлин Горанов беше сред звездите, които подкрепиха от сцената на „Байландо" Андрей Баташов, докато актьорът се бореше за живота си в болницата. Ето какво споделя той за нелепо отишлата си звезда: "С Андрей имам само хубави спомени. Той беше един голям мъжкар. Човек, който много обичаше живота, приятелите си, ценностната му система беше уникална. Обичаше винаги да поставя нещата на такова ниво, че каквото и да правиш, все едно го правиш за последно... Андрей Баташов правеше точно това - беше изцяло отдаден на изкуството и на приятелите си. Раздаваше се страхотно и може би точно това го погуби. Не се раздаде за себе си по същия начин, но то обикновено така се случва".

източник: Шоу

Прочита: 5300

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.