Неделя, 27 Септември 2020

Яна Маринова кръшка на мъжа си

Печат Е-мейл
23 Декември 2010

Яна МариноваЯна Маринова кръшка на съпруга си, издават близки до звездата от „Стъклен дом". Русокосата красавица сключи брак с втория си мъж Тихомир през месец февруари и още преди да изтече година от семейния им живот, се хвърли в обятията на чужди господа.

Според мълвата Яна си пада по мъже, които са доста по-малки на възраст от нея. Повечето от младежите са около 20-годишни и действат на принципа „хвани си кака да те отрака. „А от кака като Яна Маринова със сигурност могат да научат доста", добавят познати на актрисата.

Единственият проблем за нея е, че половинката й Тихомир е наясно с факта, че е станал рогоносец. По професия той е инструктор по фитнес и веднага е взел крути мерки срещу съперниците си. Без да си поплюва, Тишо изпраща на младите гаджета на Яна здравеняци като предупреждение да не припарват до хубавицата.

Въпреки това Яна не остава само с един мъж в леглото си и продължава да кръшка.

„Тя си е такава, не е жена за един. Ненаситна е и не понася да спи няколко месеца с един и същ партньор", обясняват сексуалните предпочитания на Яна нейни познати.

източник: Уикенд

Прочита: 3787

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.