Събота, 23 Юни 2018

Албена + Тома?

Печат Е-мейл
09 Декември 2010

Албена Михова и ТомаАктрисата Албена Михова и рокаджията Тома са гаджета! Двамата бяха засечени от наблюдателни столичани да пазаруват заедно минути преди да затворят магазините в полупразен столичен мол. По време на тура на моменти влюбената двойка дори забрави, че е на публично място и си размени страстна целувка.

Това предизвика изненада и дори смущение у персонала на търговския център, който не бе готов за подобно зрелище.

В понеделник вечерта Албена и Тома решиха на спокойствие да разгледат магазините в един от по-тихите молове в кв. „Лозенец". Докато двамата партньори от „Великолепната шесторка" 2 небрежно преминаваха покрай малкото останали на работа продавачки и окъснели клиенти, няколко чифта любопитни очи ги следваха по петите.

В началото двойката се държеше резервирано и по нищо не показваше, че има повече от приятелски отношения. Мнозина случайни зрители дори бяха убедени, че Тома и Албена просто търсят костюми за финала на благотворителното шоу на Би Ти Ви. След като звездите влязоха в няколко магазина за бельо и женски артикули обаче, шопинг обиколката им сякаш придоби нови измерения.

Впечатлението, че двамата са на романтична разходка, се засили още повече, след като Албена и Тома се спряха на голям щанд на ароматни свещи. Блондинката няколко минути избираше различни украси за маса, докато Тома не прояви и най-малки капризи. След това вече обзавели се с достатъчно свещи и джунджурии, двамата понечиха да се разделят. Вместо дружеско ръкостискане или прегръдка обаче Албена и Тома се целунаха като двойка.

Актрисата дори нежно постави ръка на лакътя на рокаджията, което още повече нажежи атмосферата. За да не станат жертва на някой папарак обаче, Албена и Тома решиха да не продължават с публичната си любов и бързо се разделиха.

Според запознати романът на Албена и Тома е от съвсем скоро. Двамата се срещат за пръв път по време на каузата „Великолепната шесторка" и дълго време се съпротивляват на нагона си.

Все пак Албена е с близо 12 години по-възрастна от музиканта и има син в пети клас. Именно това се оказва голяма пречка за любовта между актрисата и рокаджията, които в крайна сметка решават да не се разкриват официално като двойка, поне засега.

източник: Уикенд

Прочита: 5650

Коментари (1)

...
Bravooo nai-obichanata,sladkta i vlubena dvoikaaa
. . . , 23 януари 2011 01:34

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.