Четвъртък, 09 Април 2020

"Аламинут" се разпада

Печат Е-мейл
09 Декември 2010

Актьорският екип на ''Аламинут''Робин Кафалиев и колегите му от „Аламинут" бяха неприятна изненада за гостите на столично арт парти. Вероятно подлъгани от факта, че „аламинутите" минават за смешни и забавни, организаторите ги бяха ангажирали уж да веселят отбраните гости.

Всъщност обаче Кафалиев и компания вгорчиха изисканото мероприятие с долнопробните си шеги. Докато гостите похапваха от отбраните мезета и отпиваха марков алкохол, на сцената се вихреха скечове на клозетна тематика. Вместо да разсмеят присъстващите с остроумие и тънък хумор, гостите буквално осраха пейзажа с пошлата си програма, в която ставаше дума единствено за пикаене, сране и разни други клозетни дейности.

„Това ли е нивото на съвременните български актьори? Не случайно легендите на Сатирата остават ненадминати, а тия са нахални еднодневки. Докога ще ни заливат с простотии!", коментираха възмутени посетители.

Междувременно стана ясно, че в екипа на предаването има разнобой. Две от знаковите актриси в шоуто - Неве и Маца, напуснаха. От 1 декември те вече не са в състава на шоуто. Според запознати момичетата имали сериозни проблеми с продуцента Робин Кафалиев. Спорът бил за финансови въпроси.

„Да, истина е, че вече не сме в шоуто. Все още излъчват скечове с нас, защото предаването е заснето предварително", потвърди Невена Борисова - Неве.

източник: Уикенд

Прочита: 4524

Коментари (6)

...
smilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gif
simi , 12 декември 2010 12:59
...
Съжелявам за шоуто беше мн0го забавно
Неизвестен , 04 януари 2011 17:18
...
KiSo asdfdf
Неизвестен , 09 януари 2011 16:46
...
Я стига сте си измисляли.. Това са пъълни глупости, Аламинут се разпада, клозетни тематики.. И освен това, пълното име на Неве е Невена Бозукова, а не Борисова.. поне като ще си измисляте да бяхте проверили имената.. smilies/shocked.gif
OMG , 30 януари 2011 20:49
...
невена и маца са корифеи в шоуто аламинут, в-к "уикенд" е обида за всеки човек с повече от две гънки в мозъка си
патрона , 25 април 2011 13:56
...
Без Неве и Маца шоуто не е същото - почти не го гледам
Ели , 20 май 2011 15:54

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.