Неделя, 27 Септември 2020

Родните модни икони за 2010 г.

Печат Е-мейл
08 Декември 2010

Калин Врачански и Елена ПетроваЕлена Петрова, Гала, Валентина Войкова, Калин Врачански и Владимир Карамазов са най-елегантните българи за 2010 година. Новите БГ модни икони за 2010 г. бяха избрани след гласуване на читателите на "Fashion Lifestyle Magazine" с главен редактор проф. Любомир Стойков, на експертна комисия от 30 водещи лайфстайл журналисти и редакционния екип на списанието.

Основните критерии за избор на най-елегантните българи са изискан вкус, модерен стил, безупречна култура и професионален успех.

Церемонията за връчването на наградите и коктейлът ще се състоят на 15 декември в парк-хотел "Витоша". На специален ревю-спектакъл ще бъдат показани и най-новите колекции на "Astella Atelier", "Triumph", "KWIAT", палта от бутик "Petia Velkova" и обувки "Ingiliz".

Класацията за "БГ модна икона 2010" се провежда за втора поредна година. В церемонията по награждаването ще бъдат поканени да участват миналогодишните носители на високия приз - Цветелина Бориславова, Диана Любенова, Юлияна Дончева, Димитър Бербатов и Миро.

Прочита: 2123

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.