Неделя, 27 Септември 2020

Миролюба Бенатова без гадже

Печат Е-мейл
07 Декември 2010

Миролюба БенатоваМиролюба Бенатова, която тези дни получи приза за репортер на десетилетието на bTV, шокира всички с признанието, че всъщност изобщо не гледа телевизия!

Русата фурия, която успява да влезе под кожата и на Бойко Борисов, и на най-закоравелите ъндърграунд босове и серийни убийци, разкрива, че мечтаела да стане не журналист, а... таксиметров шофьор.

Запитана докъде й стига амбицията и какво е готова да жертва, за да стане един материал, Бенатова признава: "Времето си. Аз съм пропускала важни лични срещи. Например, когато се срути сградата на "Алабин" и загинаха две момичета, трябваше да се видя с един човек, с когото много исках да се видя".

Кримиострието на bTV в момента си няма гадже. "Успехът на жените кастрира мъжете, ако те не се чувстват достатъчно успели. Не съм страшно, просто може би...", не довършва фразата Миролюба. Все пак признава, че наскоро е била влюбена, но явно нещата не са се получили. "Човек не трябва да се опитва да надгражда, измисля и крепи някакви неща в името на собствените си желания. И смятам, че е по-добре да теглиш чертата, отколкото да се забатачваш в някакви очаквания и неудовлетворяващи отношения", анализира тя.

източник: Шоу

Прочита: 2728

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.