Сряда, 26 Февруари 2020

Война в "По света и у нас"

Печат Е-мейл
03 Декември 2010

Радина Червенова и Добрина ЧешмеджиеваПоредната студена война тлее в редиците на „Сан Стефано" 29. Този път двата лагера са на топ новинарките от Канала Добрина Чешмеджиева и Радина Червенова, а ябълката на раздора е назначението на Доби за главен редактор на „По света и у нас".

Според запознати официалното назначение на Чешмеджиева за шеф в нюзрума накърнило честолюбието на колежката й Радина Червенова. Червенокосата журналистка е сред водещите с най-дълъг стаж пред камерата на новините. Затова тя се засегнала от факта, че ръководството е спряло избора си върху значително по-младата от нея брюнетка.

За недоволството на Радина имало и още една причина. Вместо да посочи за свой наследник на длъжността шеф на дирекция „Информация" нейният съпруг Коко Каменаров, Вяра Анкова избра това да бъде новинарката Милена Цветанска. Тя пък била сред най-близките дружки на БНТ началничката, което лесно наклонило везните в нейна полза.

Сега прецаканите Радина и Коко били обидени на генералната си директорка, но въпреки това не изказвали възмущението си на глас. Предпочитали да запазят мълчание по темата и от куртоазия, дори поздравили новите шефове Добрина Чешмеджиева и Милена Цветанска.

източник: Уикенд

Прочита: 3814

Коментари (1)

...
Радина е невероятна! Разбира си от работата, а и е невероятна красавица.
Наско , 29 януари 2011 22:06

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.