Неделя, 20 Септември 2020

Любо Нейков стяга курбан

Печат Е-мейл
02 Декември 2010

Любо НейковАктьорът Любо Нейков стяга курбан за най-близките си приятели. Поводът е катастрофа, при която едва оцелял преди две години. Звездата на „Комиците" блъснал колата си край Велико Търново. От удара получил доста травми, а колата му била потрошена до неузнаваемост.

Заради болките и кръвта, която шуртяла от дясната му ръка, си помислил, че е откъсната. За негов късмет се разминал на косъм от по-сериозни наранявания. Миналата зима комикът заклал агне за свое здраве. Тази година отново се стягал за ритуала, но щял да събере група приятели в столично заведение. Въпреки преживения стрес, той продължавал да шофира сам джипа си, но не е преодолял друга своя фобия - страх от лекари.

„Преживял съм доста травми и бъбречни кризи. Хапала ме е пепелянка и от нея са първите ми бели коси", разказва Нейков. Миналата година актьорът решил да се освободи от фобията си с помощта на свой приятел лекар. Помолил го да го вземе на някоя oперация. Останал си обаче с намеренията и все още предпочитал да гледа операция само на кино.

източник: Уикенд

Прочита: 2107

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.